Algemene voorwaarden

Acceptatie en betaling van online aankopen

Bij het plaatsen van nabestellingen via het online systeem van Merten Foto, dient na ontvangst van de factuur, het openstaande bedrag per omgaande, of uiterlijk 7 dagen na dagtekening te worden voldaan. De factuur wordt automatisch door het systeem verstrekt, na ontvangst van de bestelling.

 1. Verwerking en eventuele levering van digitale bestanden geschied pas na onvangst van het volledige factuurbedrag.
 2. Bij het verstrijken van de uiterste betaaldatum zal de order komen te vervallen, en kunnen er geen claims op verkoopprijzen worden gemaakt indien deze in de tussentijd door wat voor omstandigheden dan ook zijn veranderd.
 3. Levertijden zijn onderhevig aan de logistieke organisatie van de leveranciers waarmee Merten Foto werkt, bezorgkosten en tijdsinschattingen van levering zijn daarom altijd indicatief.

Aanvaarding en betaling van een geboekte reportage

Wanneer een client een boeking of optie heeft geplaatst voor het fotograferen van een gelegenheid c.q. reportage, zal net na gelang de beschikbare tijd, ruim van te voren een aanschouwings document worden opgesteld waarin de te fotograferen onderdelen afzonderlijk worden benanderd. Hiermee wordt getracht duidelijkheid voor zowel opdrachtgever, als opdrachtnemer te scheppen met daaruit voortkomend nauwkeurige inschattingen ter bevordering van de organisatie.

 1. Na ontvangst van het aanschouwings document dient een aanbetaling á 10% van de reportage som als opdrachtbevestiging te worden voldaan.
 2. Afzeggen van de opdracht kan kostenloos ( minus aanbetaling ) tot 2 weken voor de reportage datum, om exact te zijn; Bijvoorbeeld bij een reportage datum van 15 juni, zou de uiterste afzegdatum 1 juni om 23:59:59 uur zijn.
 3. Bij afzegging later dan de aangegeven datum en tijd, dient 50% van resterende bedrag ( totaal minus aanbetaling ) te worden voldaan.
 4. Betalingsvoorwaarden uiterlijk 7 dagen na het voltooien van de opdracht inclusief het opleveren van de geselecteerde fotografie en de daaropvolgend ingediende factuur.
 5. Laatste update 21 juli 2015

Pakket voorwaarden

Onderstaande pakket voorwaarden komen voort uit alle opties die samen te stellen zijn bij het live aanmaken van een offerte. We doen ons best deze zo compleet en helder mogelijk te houden ter bevordering van de wederzijdse verwachtingen tussen client en fotograaf.

 1. Inbegrepen

  1. Standaard Responsive design

   Alle applicaties worden standaard vervaardigd via de response methodologie. Dit wil zeggen dat bij het aanpassen van scherm grootte de ontwerp elementen automatisch aanpassen naar het ontwerp om zich optimaal aan het device aan te passen. Mobiel, Tablet en Desktop zijn de standaard toepassingen, maar dit is naar wens uit te breiden richting andere devices.

  2. Standaard Applicatie tests

   Alle applicaties worden standaard getest op de statistisch meest populaire browsers draaiend op de gangbare iOS en Android, MacOS en Windows omgevingen. Uitvoerige tests beschikbaar via de opties.

  3. Standaard In-House productie capaciteit

   MHQ Interactive is de overkoepelende firma van onder andere MertenFoto.nl ( Fotografie ), DeFryvolle ( Illustratie en vormgeving ) en Terra Cinematica ( Stock Fotografie en Concept ). Hiermee hebben we verschillende productie faciliteiten voor handen waardoor de lijntjes kort blijven.

 2. Technische realisatie

  1. Ik zoek een Frontend: HTML/Javascript/CSS Programmeur

   De werkzaamheden van een Web Programmeur omvatten het interactief en bruikbaar maken van uw ontwerp op verschillende apparaten. Uw project, uw mogelijkheden: voortdurende royaltie vrije licensie in gebruik zit bij het uurtarief inbegrepen.

  2. Ik zoek een Backend: PHP/MySQL Programmeur

   De werkzaamheden van een PHP Programmeur omvatten het vertalen van data naar presentatie, met in achtneming van efficientie, structuur en standardisatie. Uw project, uw mogelijkheden: voortdurende royaltie vrije licensie in gebruik zit bij het uurtarief inbegrepen.

 3. Creatieve realisatie

  1. Ik zoek een Grafisch Ontwerper

   De werkzaamheden van een Grafisch Ontwerper omvatten het bepalen van de communicatieve prioriteiten, informatie kaders en de manier waarop deze worden gepresenteerd. De Ontwerper heeft kennis van de verschillende media, kent haar beperkingen en zoekt daaruit voortkomend de mogelijkheden om de boodschap of functie het beste tot zijn recht te laten komen. Uw project, uw mogelijkheden: voortdurende royaltie vrije licensie in gebruik zit bij het uurtarief inbegrepen.

  2. Ik zoek een Logo Ontwerper

   De werkzaamheden van een Logo Ontwerper omvatten het schets- en conceptmatig vinden en visualiseren van betekenis associërend aan de propositie van de client. Uw project, uw mogelijkheden: voortdurende royaltie vrije licensie in gebruik zit bij het uurtarief inbegrepen.

  3. Ik zoek een Animator

   De werkzaamheden van een Animator omvatten het levendig en naar concept bewegen van de materialen. Uw project, uw mogelijkheden: voortdurende royaltie vrije licensie in gebruik zit bij het uurtarief inbegrepen.

  4. Ik zoek een Concepter

   De werkzaamheden van een Concepter omvatten het in kaart brengen van de behoefte en de daarbij behorende doelstellingen, en dit te vertalen naar een verhaal waarmee een campagne of een bedrijf zich in de markt kan vestigen. Uw project, uw mogelijkheden: voortdurende royaltie vrije licensie in gebruik zit bij het uurtarief inbegrepen.

  5. Ik zoek een Copywriter

   De werkzaamheden van een Copywriter omvatten het creatief en naar doelgroep omschrijven van teksten en beschrijvingen welke dienen als primaire communicatie naar de doelgroep toe. Uw project, uw mogelijkheden: voortdurende royaltie vrije licensie in gebruik zit bij het uurtarief inbegrepen.

  6. Ik zoek een Fotograaf

   De werkzaamheden van de Fotograaf omvatten het in beeld brengen van het onderwerp in de bepalende atmosfeer en met de juiste belichting. Dit kan gaan om zowel mens, scene als object

  7. Ik zoek een Videograaf

   De werkzaamheden van een Videograaf omvatten het in bewegend beeld en geluid brengen van een scene

  8. Ik zoek een Tekenaar

   De werkzaamheden van een Tekenaar omvatten het in beeld brengen van ideëen ter uitvoering of ter illustratie. De tekenaar maakt gebruik van digitale tekenmethodes of digitaliseerd de invoer werkend met pen/potlood en papier. De tekenaar kan snel schakelen en verschaft meestal de eerste ontmoeting met een gevisualiseerd idee. Uw project, uw mogelijkheden: voortdurende royaltie vrije licensie in gebruik zit bij het uurtarief inbegrepen.

   Deze site maakt gebruikt van cookies ter bevordering van de ervaring. Lees meer over het beleid.