Bereken de kosten van uw project

 • Inbegrepen
  •    Standaard Responsive design
   Alle applicaties worden standaard vervaardigd via de response methodologie. Dit wil zeggen dat bij het aanpassen van scherm grootte de ontwerp elementen automatisch aanpassen naar het ontwerp om zich optimaal aan het device aan te passen. Mobiel, Tablet en Desktop zijn de standaard toepassingen, maar dit is naar wens uit te breiden richting andere devices.
  •    Standaard Applicatie tests
   Alle applicaties worden standaard getest op de statistisch meest populaire browsers draaiend op de gangbare iOS en Android, MacOS en Windows omgevingen. Uitvoerige tests beschikbaar via de opties.
  •    Standaard In-House productie capaciteit
   MHQ Interactive is de overkoepelende firma van onder andere MertenFoto.nl ( Fotografie ), DeFryvolle ( Illustratie en vormgeving ) en Terra Cinematica ( Stock Fotografie en Concept ). Hiermee hebben we verschillende productie faciliteiten voor handen waardoor de lijntjes kort blijven.
   
  € 0.00
 • Technische realisatie
  •    Ik zoek een Frontend: HTML/Javascript/CSS Programmeur
   De werkzaamheden van een Web Programmeur omvatten het interactief en bruikbaar maken van uw ontwerp op verschillende apparaten. Uw project, uw mogelijkheden: voortdurende royaltie vrije licensie in gebruik zit bij het uurtarief inbegrepen.
  •    Ik zoek een Backend: PHP/MySQL Programmeur
   De werkzaamheden van een PHP Programmeur omvatten het vertalen van data naar presentatie, met in achtneming van efficientie, structuur en standardisatie. Uw project, uw mogelijkheden: voortdurende royaltie vrije licensie in gebruik zit bij het uurtarief inbegrepen.
   
  € 0.00
 • Creatieve realisatie
  •    Ik zoek een Grafisch Ontwerper
   De werkzaamheden van een Grafisch Ontwerper omvatten het bepalen van de communicatieve prioriteiten, informatie kaders en de manier waarop deze worden gepresenteerd. De Ontwerper heeft kennis van de verschillende media, kent haar beperkingen en zoekt daaruit voortkomend de mogelijkheden om de boodschap of functie het beste tot zijn recht te laten komen. Uw project, uw mogelijkheden: voortdurende royaltie vrije licensie in gebruik zit bij het uurtarief inbegrepen.
  •    Ik zoek een Logo Ontwerper
   De werkzaamheden van een Logo Ontwerper omvatten het schets- en conceptmatig vinden en visualiseren van betekenis associërend aan de propositie van de client. Uw project, uw mogelijkheden: voortdurende royaltie vrije licensie in gebruik zit bij het uurtarief inbegrepen.
  •    Ik zoek een Animator
   De werkzaamheden van een Animator omvatten het levendig en naar concept bewegen van de materialen. Uw project, uw mogelijkheden: voortdurende royaltie vrije licensie in gebruik zit bij het uurtarief inbegrepen.
  •    Ik zoek een Concepter
   De werkzaamheden van een Concepter omvatten het in kaart brengen van de behoefte en de daarbij behorende doelstellingen, en dit te vertalen naar een verhaal waarmee een campagne of een bedrijf zich in de markt kan vestigen. Uw project, uw mogelijkheden: voortdurende royaltie vrije licensie in gebruik zit bij het uurtarief inbegrepen.
  •    Ik zoek een Copywriter
   De werkzaamheden van een Copywriter omvatten het creatief en naar doelgroep omschrijven van teksten en beschrijvingen welke dienen als primaire communicatie naar de doelgroep toe. Uw project, uw mogelijkheden: voortdurende royaltie vrije licensie in gebruik zit bij het uurtarief inbegrepen.
  •    Ik zoek een Fotograaf
   De werkzaamheden van de Fotograaf omvatten het in beeld brengen van het onderwerp in de bepalende atmosfeer en met de juiste belichting. Dit kan gaan om zowel mens, scene als object
  •    Ik zoek een Videograaf
   De werkzaamheden van een Videograaf omvatten het in bewegend beeld en geluid brengen van een scene
  •    Ik zoek een Tekenaar
   De werkzaamheden van een Tekenaar omvatten het in beeld brengen van ideëen ter uitvoering of ter illustratie. De tekenaar maakt gebruik van digitale tekenmethodes of digitaliseerd de invoer werkend met pen/potlood en papier. De tekenaar kan snel schakelen en verschaft meestal de eerste ontmoeting met een gevisualiseerd idee. Uw project, uw mogelijkheden: voortdurende royaltie vrije licensie in gebruik zit bij het uurtarief inbegrepen.
   
  € 0.00
€ 0.00
   Deze site maakt gebruikt van cookies ter bevordering van de ervaring. Lees meer over het beleid.