Blog

  Artikelen en kennisarchief over creatie, technologie en ontwikkeling
 

"MHQ Interactive 2018"


On January 4th 2018

Voor het aankomende jaar hebben we de aanwezigheid opgeschroeft! Naast onze activiteiten in de fotografie (mertenfoto.nl), en illustratie (defryvolle.nl) krikken we ook de online activiteiten met MHQ Interactive op.

In de afgelopen periode hebben wij ons eigen PHP/Html/Javascript framework dermate doorontwikkelt dat het tijd wordt om er meer de markt mee op te gaan.

In de 'recent werk' cases categorie vind je informatie over de lopende projecten. En op deze blog pagina zullen wij af en toe code snippets, hersenspinsels en milestones ten gehore brengen. Bedankt voor het lezen alvast en hopelijk tot gauw!
© 2018

"Van start"


On January 5th 2018

Vandaag hebben we de vernieuwde website live gezet!

Qua inhoud is er natuurlijk nog van alles te schrijven, maar zoals het groeien van een struyk, wordt het pas puyk als je gewoon je geduld gebruyk!

Ik kijk uit naar mooie nieuwe samenwerkingen in 2018! --Nu de beste wensen uitroepen is corny, niet? Maar ik doe het toch! Bij deze ;-)

© 2018

"Offerte systeem"


On January 15th 2018

Het offerte systeem in gebruik op mertenfoto.nl, mhq.nl en storywi.se is van eigen makelij.

We zijn druk geweest met in kaart brengen hoe dit te optimaliseren en inhoudelijk vorm te geven. We zien nog een aantal verbeterpuntjes, maar in grote lijnen is het al behoorlijk functioneel. Via storywi.se kan je een website laten maken met het offerte systeem op maat voor jouw propositie.

© 2018

"Nieuwe cases"


On January 19th 2018

Vandaag e.e.a. aan nieuwe recente cases toegevoegd.

Ter verduidelijking van onze logo ontwerp-, en maatwerk website producties op basis van aangeleverde ontwerpen.

Tevens zijn er legio updates bij onze teken en illustratie tak DeFryvolle.nl gelanceerd, o.a. de implementatie van het offerte systeem om prijsopbouw inzichtelijk te maken.

© 2018
 
   Deze site maakt gebruikt van cookies ter bevordering van de ervaring. Lees meer over het beleid.