Recent werk

Web, ontwerp en identiteits projecten uit de periode 2014-2018 vanuit Amsterdam, Castricum.
Project cases worden de aankomende dagen aangevuld
  Willekeurige items  
 

EmileDekker.nl Website productie


On January 19th 2018

Aan de hand van een maatwerk website ontwerp, realiseerde wij de website met geintegreerde/aparte mobiele ervaring voor Grafisch Ontwerper Emile Dekker.

Via grote grafische panelen navigeert men door de gepresenteerde project cases, via swipe en touch gebaren voelt de ervaring uniek doch intuïtief, het paralax effect binnen project cases geeft een bijzonder effect tijdens het scrollen. Een typisch voorbeeld van een creatieve, ervaringsgerichte website, waar goed is nadacht over de flow en bijbehorende navigatie elementen.

Storywise Logo ontwerp


On January 7th 2018

Storywise is een project geïnitieerd door MHQ Interactive, om dit project een gezicht te geven ontwierpen wij het bijpassend symbool met bijpassend karakter.

Vanuit schets ontstaan en verder uitgewerkt in Adobe Illustrator, geanimeerd in Adobe After Effects.

Northern Nutrients Logo ontwerp


On January 7th 2018

Start-up firma Northern Nutrients, werkzaam in de fertilizer verkoop en distributie, gaf ons in de periode 2016-2017 de opdracht om hun logo te ontwerpen.

Voortkomend uit hun Noordelijk Canadese afkomst, zagen ze graag vormen van deze identieit terug in de te maken visuele verbinding met hun vakgebied. Binnen 1 week van ontwerp itteratie kwam we op het eind resultaat. De Ijsbeer welke een perfecte graanspriet vanuit een Noorderlicht gebied naar de kijker brengt.

The Athlete Club Web Applicatie


On January 4th 2018

Sinds 2015 werk ik samen met 'The Athlete Industry' uit Heerhugowaard. Onder de sub-noemer 'The Athlete Club' geven zij dagelijks sportieve trainingen aan tientallen actieve leden.

Naast de branding en logovormgeving, hebben wij het project leven in geblazen met een maatwerk systeem (Gebouwd rondom het eigen 'Storywise' systeem). Via betaling met iDeal, facturering, rapportage, statistiek, strippenkaart afhandeling en tijdsgebasseerde functies (b.v. nieuwsbrieven of status updates) is de applicatie zeer levendig en functioneel geworden.

Een goed voorbeeld van een A tot Z 'Storywise' uitvoering!

Terra Cinematica Logo ontwerp


On January 7th 2018

Terra Cinematica omvat het beeld- en conceptuele gedachtegoed van reisfotograaf Merten Snijders, om zijn uit passie ontstane project een gezicht te geven ontwierpen wij een bijpassend levendig symbool.

Vanuit schets ontstaan, uitgewerkt in Adobe Illustrator en geanimeerd in Adobe Animate.

PerKwartaal Concept, Logo en website


On January 24th 2018

De firma Snijders Administraties uit Hoorn vroeg ons in 2013 een fris concept te bedenken om aandacht te vestigen op vernieuwde online administratie mogelijkheden, maar ook zaken als coaching voor ondernemers en de vernieuwde inzichtelijke tarieven om startende ondernemers als nieuwe clienten aan te kunnen trekken.

Aan de hand van schetsen en excercities definieerde wij de het repeterende patroon achter de administratieve noodzaak: PerKwartaal. Het logo omvat 4 ordners, tevens uitroeptekens, gezien vanaf de rugzijde, omgeven door de uiteinden van de achterliggende ruitvorm.

Binnen de website is een mooi voorbeeld van branded gameplay te vinden. De slogan luidt: 'Wat haal jij uit een kwartaal?' Waarna de gebruiker woorden kan samenstellen welke op betekenis in de interne (door management bij te houden) worden getoetst en gepresenteerd. Alle woorden geven een leuke- of praktische ondernemings tip.

DeFryvolle Logo ontwerp


On January 7th 2018

DeFryvolle omvat het ambachtelijke teken- en animatie werk van Merten Snijders, om dit project een gezicht te geven ontwierpen wij het bijpassend symbool en de bijbehorende typografische elementen.

Vanuit schets ontstaan, en aan de hand van een strak grid uitgebalanceerd. Uitgewerkt in Adobe Illustrator.

The Athlete Industry/Club Logo ontwerp


On January 19th 2018

Voordat we aan de web applicatie voor The Athlete Club begonnen, ontwierpen we de communicatieve basis. Een passend en bijzonder logo.

We begonnen het process vanuit schets, en creëerde verschillende uitvoeringen. Diepte, kleur en emotie of het monogram bestaande uit 1 enkele kleur met typografie. Tijdens de verkennende fase gaven wij het logo via geavanceerde gradient meshes in Adobe Illustrator o.a. een filmische dimensie. Uitgewerkt in Adobe Illustrator.

MertenFoto Logo ontwerp


On January 7th 2018

MertenFoto is het fotografie bedrijf van Merten Snijders, om deze tak van de onderneming een gezicht te geven ontwierpen wij het symbool en de bijbehorende typografische elementen.

Vanuit schets ontstaan, en aan de hand van een strak grid uitgebalanceerd. Uitgewerkt in Adobe Illustrator en geanimeerd met Adobe Animate en Adobe Photoshop.

Amsterdam Beach Rentals Logo ontwerp


On January 8th 2018

Start-up firma Amsterdam Beach Rentals te Zandvoort, werkzaam in de toeristische accommodatie verhuur, gaf ons in mei 2016 de opdracht om hun logo te ontwerpen.

Voortbouwend op het groeiende toerisme rondom Amsterdam en de daarbij behorende 'Amsterdam' branding van omliggende trekpleisters gingen we op zoek naar de strand associaties met Amsterdamse inslag. Hierboven een slideshow van een aantal bewandelde routes. Het uiteindelijke logo is nog altijd volop in actie:

 
   Deze site maakt gebruikt van cookies ter bevordering van de ervaring. Lees meer over het beleid.