Recent werk

  Web, ontwerp en identiteits projecten uit de periode 2014-2018 vanuit Amsterdam, Castricum.
Project cases worden de aankomende dagen aangevuld
  Willekeurige items  
 

"Amsterdam Beach Rentals"


On January 8th 2018

Start-up firma Amsterdam Beach Rentals te Zandvoort, werkzaam in de toeristische accommodatie verhuur, gaf ons in mei 2016 de opdracht om hun logo te ontwerpen.

Voortbouwend op het groeiende toerisme rondom Amsterdam en de daarbij behorende 'Amsterdam' branding van omliggende trekpleisters gingen we op zoek naar de strand associaties met Amsterdamse inslag. Hierboven een slideshow van een aantal bewandelde routes. Het uiteindelijke logo is nog altijd volop in actie:

"The Athlete Club"


On January 4th 2018

Sinds 2015 werk ik samen met 'The Athlete Industry' uit Heerhugowaard. Onder de sub-noemer 'The Athlete Club' geven zij dagelijks sportieve trainingen aan tientallen actieve leden.

Naast de branding en logovormgeving, hebben wij het project leven in geblazen met een maatwerk systeem (Gebouwd rondom het eigen 'Storywise' systeem). Via betaling met iDeal, facturering, rapportage, statistiek, strippenkaart afhandeling en tijdsgebasseerde functies (b.v. nieuwsbrieven of status updates) is de applicatie zeer levendig en functioneel geworden.

Een goed voorbeeld van een A tot Z uitvoering!

"Northern Nutrients"


On January 7th 2018

Start-up firma Northern Nutrients, werkzaam in de fertilizer verkoop en distributie, gaf ons in de periode 2016-2017 de opdracht om hun logo te ontwerpen.

Voortkomend uit hun Noordelijk Canadese afkomst, zagen ze graag vormen van deze identieit terug in de te maken visuele verbinding met hun vakgebied. Binnen 1 week van ontwerp itteratie kwam we op het eind resultaat. De Ijsbeer welke een perfecte graanspriet vanuit een Noorderlicht gebied naar de kijker brengt.

 
   Deze site maakt gebruikt van cookies ter bevordering van de ervaring. Lees meer over het beleid.